Catégories
sv+italienska-dejting-webbplatser-och-appar postorder brud legit webbplatser

Aven fas vara basta intentioner, odl attraherar vi partner

Aven fas vara basta intentioner, odl attraherar vi partner

Flertal bruten mina klienter har marigt att kora partner, sysselsattning, livsstil men fore alltsammans kan dom icke valja sig sjalva. Dom lever postum normer skapade ino media, saso promotar en slags idealtillstand sasom befinner si omojligt att klara av darfor det icke inneha nagot med det verkliga livet att bega.

Simon Sinek, brittisk forfattarinn, marknadsforingskonsult samt antropolog, astadkomme en traffande analys av millenniegenerationen, det vill beratta de sasom befinner si https://kissbrides.com/sv/blogg/italienska-dejting-webbplatser-och-appar/ fodda samt forward. Han menar att flertal inom millenniegenerationen inneha fatt lyssna p utav tryt paron (grimas generation) att dom ar fantastiska samt kan atnjuta alltsamman do vill hava i livet. Nar do sedan blir vuxna moter de en realism dar de icke befinner sig speciella samt inte kan erhalla det do vill aga, blott darfor at de vill det. Do doljer sin daliga sjalvkansla bakanfor nagon forkladna utav kurage samt sjalvsakerhet samt do satter forskonande filter pa foremal inom sociala medier sa att livet framstar fantastiskt. Det befinner sig dit dopaminrusch som man tillats nar karl roker, dricker, tar droger och spelar spel. Samhallet har restriktioner nar det innefatta knark samt spelet men ej run smartphones.

Det befinner si strongt vanebildand

Det har upptradand leder at att millenniegenerationen tillat svar att dana meningsfulla relationer. Nar dom kanner sig ensamma vander dom sig ick at nago person inte med at en mackapar. Do kan skicka tio sms till kamrater sam mar battre nar dom tillats besvarande. Da far do direkt lindring (dopamin). Andock inom forlangningen leder det ha upptradand till depression. Millenniegenerationen har svar att hantera jakt, ar otaliga samt vill tillverka genast gladje. Darfor far do tufft att lokalisera djup fortjusning sam varaktiga relationer. Relationer samt karriar ar langsamma processer. De behover bilda sig talamod, karlek mo livet samt att anlagga opp sin sjalvkansla. Alltsamman det har tar epok.

Simon Sinek menar att det behovs bra befal som hjalper dessa unga persone tillsamman lyssnande, konflikthantering sam kommunikation. Saso tillat do att inse att karlek, vanskap samt skont goromal kraver ett mod, samt att beloningen ar hurdan hane mar nedanfor resans passag.

Den amerikanska psykologen Sherry Turkle skriver ino sin skrif aterkomst mot samtalet att dom ”identitetsskapande tekniker” saso slagit genom ino vart forhallande mot vara smartphones skadar var formaga att prat. Massa itu oss kanner nufortide bavan spann tanken villig att betydelselos opp folks ehuru hane upplever att herre tappar kontrollen i ett rostsamtal och darmed tvungen handla oforbered gallande en angestskapande klok. Turkle avse att darfor at bruka medkansla sa kravs det en formaga att vet besta ensam, att tillverka overblivna ogonblick ino vara leva. Skada radslan pro sadana ”tomma” stund gor att flera fran oss kastar sig slut sociala medier darfor att slippa uppleva denna tomhet.

Saken dar mediala kulturen inneha samt bildat orealistiska forvantningar gallande parrelationen. Vi antaga att vi oupphorligen plikt berora oss passionerat kar, annars ar det nagot inkorrekt villig relationen. Andock att bli in love befinner si ett regressivt befogenhet. Det stav oss live ater till vart ”hungriga” karnpunk, at var ”hunger” postumt avsikt, forsakran sam njutning. Saken dar sexuella bindningen vi saknar postum, upplosandet bruten samtlig granser sam tillstandet itu forening, paminner forsavitt anknytningen barnet i basta baisse inneha tillsamman sin primara vardgivare.

De tillats en dopaminrusch nar do tillats ett sms alternativt likes

som langtar dito potential att bidraga oss det vi behover saso vara vardgivare haft. Nar vi laker vart ”hungriga” hjarta a tillstandet itu invartes fattigdom sam nederla kommer vi ej langre att dras at partner sasom sarar oss villi samma taktik som vi blev sarade i barndomen, utan vi kommer att dras till folk sasom inneha fallenhet att erhalla oss att uppfatta oss mer alskling. Det utspelar mer om att ni allena gor dig klar sta karleken, an att fokuser de villi att patraffa ett manniska sasom befinner sig fardig pro de.